The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Pc Türkçe Yama
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
119 Görüntülenme

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Pc Türkçe Yama

The Elder Scrolls IV: Oblivion™ Remastered ile Cyrodiil'i gözalıcı görselleri ve yeniden tasarlanan oynanışıyla hiç olmadığı gibi deneyimle.

Hikaye, oyuncunun bilinmeyen bir suçtan dolayı bir hücreye hapsedilmesiyle başlar. İmparator Uriel Septim VII (Patrick Stewart), İmparatorluk muhafızları olan Bıçaklar (Blades) eşliğinde, kendisini hedef alan suikastçılardan kaçarken hapishaneye gelir. Bu suikastçılar, imparatorun üç oğlunu öldürmüşlerdir.

İmparator ve Bıçaklar, oyuncunun hücresinde şehrin lağım sistemine çıkan ve bir kaçış yolu olarak kullanılan gizli bir giriş olduğunu ortaya çıkarır. İmparator tarafından affedilen oyuncu, grubu lağımlara kadar takip eder, ancak burada suikastçıların saldırısına uğrarlar. Çıkan çatışmada Bıçaklar'ın yüzbaşısı öldürülür.

Kendisinin de suikastçıların elinde öleceğini anlayan Uriel Septim, oyuncuya Tamriel'ın Septim imparatorlarının taktığı Krallar Tılsımı'nı (Amulet of Kings) emanet eder ve onu Bıçaklar'ın büyük ustası Jauffre'ye (Ralph Cosham) götürmesini emreder. Hemen ardından, suikastçılardan biri imparatoru öldürür. Oyuncu lağımdan kaçarak Cyrodiil'in açık dünyasına adım atar.

ÇEVİRİ
TRGAMESTUDIO

TEST
HEX-TR Games

VIP SATIN AL

• Yorumlar
  • Detaylar
  • 0 0 oylar
    Article Rating
    Subscribe
    Bildir
    guest