Silent Hill Shattered Memories PS2 Türkçe Yama
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
256 Görüntülenme

Silent Hill Shattered Memories PS2 Türkçe Yama

(2009)
Shattered Memories genel hatları ile orjinal Silent Hill’i baz alıp onun üzerine yeni bir hikâye oturtuyor. Serinin diğer oyunlarına çok büyük göndermeler olduğu gibi Konami’nin diğer oyunlarına da ufak göndermeler var.
Hikâye genel hatlarını korusa da, bu sadece en genel anlamda böyle. Onun dışındaki her şey psikolojik profile göre değişiyor. Fazla spoilera girmeden şu kadarını söyleyeyim. Harry ile bir baba, bir alkolik veya bir çapkını oynayabilir, etrafınızdaki dünyanın buna göre şekillendiğini görebilir, oyun sonunun da bu davranışlarınıza göre değiştiğini görebilirsiniz. Böylece bambaşka bir hikâye oynamış olduğunuzu, hatta belki de yaşamış olduğunuzu göreceksiniz. Homecoming’in en büyük eksikliği olan ‘kendimizi baş karakterin yerine koyabilme’ bu oyunda, şimdiye kadar hiçbir oyunda olmadığı kadar esnek olarak geliyor. Çünkü hemen her şey sizin hareketlerinize göre şekilleniyor. Oyunda oynayan aslında Harry değil, siz oluyorsunuz dolayısıyla.
Bu oyun hiçbir şey için olmasa bile sırf hikâyesi için oynanmalı. Hiç spoiler almadıysanız, vurulacaksınız. Benim gibi en ağır spoilerı almış (aslında biraz da tahmin etmiştim) birisi için bile vuruculuğunu koruyan bir hikâyesi var. Bu konuda daha fazla konuşmak isterdim; ama sanırım burada kesmek sizin için en iyisi olacak.
Homecoming için serideki en karanlık hikâye demiştim. Bu oyun içinse serideki en acıklı hikâye diyeceğim. Silent Hill 2’den bu yana boğazımın böyle düğümlendiğini hatırlamıyorum.

Bu proje K. Boz ve Ferex28 ortak çalışması ile yapılmıştır.

ÇEVİRİ & PS4 PORT
HEX-TR Games

VIP SATIN AL

• Yorumlar
  • Detaylar
  • Resimler
  • Resimler

"Silent Hill Shattered Memories PS2 Türkçe Yama" oyuna ait 3 adet görsel bulundu.

5 2 oylar
    Article Rating
    Subscribe
    Bildir
    guest

0 Yorum
    En Yeniler
    Eskiler Beğenilenler
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapın.x