Mario & Luigi: Brothership iki kardeşin ve tabi ki Prenses Peach, Bowser ve bazı önemli Mario evreninden karakterlerin farklı bir boyuta çekilmesiyle başlıyor. Bu boyutta işlerin pek yolunda gitmediğini ve ülkenin parçalanarak farklı adalara ayrıldığını öğreniyoruz. Kardeşleri tekrar bir araya getirdikten sonra oyunun eğitim bölümü de diyebileceğimiz ilk bölümünü tamamlıyor ve ana üssümüz de olan geminin güvertesine adım atıyoruz.
Aksiyon dolu, sıra tabanlı dövüş sitemi dışında, bu oyun neredeyse her yönden Mario & Luigi serisinin en iyi oyunlarındaki o sihri tekrar yakalamaya çalışıyor. Fakat bunda biraz tökezleyerek yoluna devam ediyor. Eğlenceli olması gereken yönlerinden koparan diyaloglar, fazlasıyla sizi yönlendiren işleyiş ve yer yer sıkıcı, zaman öldürmek için tasarlanan görevlerle iniş çıkışlı bir grafik izliyor. Bütün bunlara, her köşe başında dikkat dağılmasına neden olan korkunç performans sorunlarını da ekleyin. haliyle uzun yıllar yeni bir Mario & RPG oyunu bekleyen bir oyuncu olarak ilk saatlerim pek de hoş geçmedi. O yüzden başta acımasız bir giriş yaptım ama gözünüz korkmasın. Oyun beklentilerim altında ezilse de eğlenceli yapısını belli bir seviyede tutmayı başarmış.
ÇEVİRİ: TRGAMESTUDIO
NSW PORT: FEREX28
Detaylar
Henüz detay eklenmemiş.