Devil May Cry 5 Special Edition PS5 Türkçe Yama
(2020)
Öykü her şeyden çok Nero’yla ilgili, yani boşuna kapakta en büyük yeri kaplamıyor. Daha oyunun ilk karesinde (ve yayınlanan fragmanlarda) 4. oyunda epey bir sebeplendiği gizemli Devil Arm’ı kopuyor ve tek kollu kahraman misali ortamlarda yardım etmeye çalışıyor. Tabii destekten çok köstek olduğunu tahmin edersiniz. Nero’nun kolunu elemine etmek cesur bir dizayn tercihi ve aynı zamanda seriye ilk kez 5. oyunla adım atacaklara da rahat bir başlangıç noktası. Zira hem başlarda komboları az ve alışması kolay hem de ilk görevlerde rahat ilerlenebiliyor onunla. Oyundaki bir diğer önemli dizayn tercihi eşya kullanımını komple elemine ederek sağlık yenilenmesini etrafta bulacağınız orblara bırakmak olmuş. Bu yine yeni gelenlere iltimas geçilmesi olduğu kadar eskilerin de hiç kopma yaşamadan oyuna bağlanmasını sağlamış. Ben sevdim. Ha kimisi de çıkar der ki efendim ben eşya kullanmak istiyorum. Bir tercihtir ama zamanlar artık daha hızlı ve aksiyon oyunlarının da araya menü sokmaya pek tahammülleri yok artık.
FEREX28 Sunar..
FEREX28 Sunar..