Ghostrunner 2 PC Türkçe Yama
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
22 Görüntülenme

Ghostrunner 2 PC Türkçe Yama

ürk

Ghostrunner 2 hikayesi ilk oyunun bittiği noktadan devam ediyor, hatta ilk oyunu oynamayan ya da unutanlar için kısaca bir özet bile geçiyor. Şehrin tiranı olan Keymaster’ın yenilmesinin ardından ortaya çıkan yeni bir grup ile mücadeleye girişen Jack (ana karkaterimiz) insanlığın geleceği için mücadele ediyor.

Hem hikaye hem de sunumu açısından ilk oyundan daha bir iş çıkaran Ghostrunner 2, beni tatmin etmeyi başardı. İlk oyundaki hikayeyi “ya bi dur şu bölümü geçeyim sonra bakarım” diyerek boşvermiştim. Bu defa yine aklıma benzer bir düşünce geliyor ama bu defa hikayeyi takip edebilecek daha fazla vaktimiz var. Bölüm içinde gerçekleşen konuşmalar, bölüm aralarında HUB görevi gören alanlarda karakterler ile girdiğimiz etkileşimler gayet etkili olmuş.

Hikaye sizi oyuna bağlayacak, yaptıklarınıza bir anlam yüklemenize yetecek kadar iyi. Muhteşem bir dünya oluşturulmuş, bizi içine çekiyor diyemem ama hem karşılaştığımız karakterler ile olan iletişimimizden hem de tecrübe ettiğim hikayeden memnunum. Boşu boşuna aynı parkuru defalarca oynayıp geçmeye çalışıyormuş gibi hissetmiyorum.

PROJE YÖNETİCİSİ

ferex28

ÇEVİRMENLER

UTKU GARIP

YAMAYI İNDİR

• Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

Henüz detay eklenmemiş.

0 0 oylar
    Article Rating
    Subscribe