Filmin konusuna benzer şekilde Remy de filmin başladığı çiftlik ortamında başlar. Remy, kardeşi Emile ile birlikte babası için elma çekirdekleri almaya gider. Yolculuk sırasında, daha sonra karşılaşacağı işleri başarabilmesi için bilmesi gereken temel beceriler öğretilir. Görevin ardından, çiftlikte yaşayan yaşlı kadın Remy ve Emile’i yakalayarak koloniyi uyarır ve böylece onları kaçmaya zorlar. Remy pompalı tüfekli kadından başarıyla kaçtıktan sonra kanalizasyonun akıntısına kapılır ve Gusteau’nun restoranının önünde uyanır; burada Gusteau’nun küçük bir hayaleti Remy’yi restoranın tepesine yönlendirir; burada fare, çöpçü çocuk Linguini’nin bir sürü rastgele malzemeyi karıştırarak yanlışlıkla döktüğü çorbayı düzeltmeye çalıştığına tanık olur. Remy içeri girip çorbayı düzeltir, ancak Linguini ona tanık olur ve böylece Linguini’nin peşinde olduğu bir kovalamaca başlar. Bundan sonra Remy Linguini’ye katılır ve şef Skinner için yapmak zorunda olduğu şeyde ona yardım eder. Ertesi gün Remy, Linguini’nin müşteriler için yemek pişirmesine yardım ederken, bu arada yeniden bir araya geldiği kolonisine de yardım eder. Skinner Remy’yi yakalar ve bir kovalamaca daha başlar. Daha sonra Remy, kolonisinin marketteki değerli yiyecekleri çalmasına yardım eder. Daha sonra, “Grim Eater” olarak da bilinen yemek eleştirmeni Anton Ego, aşçılar için çok önemli olacak bir inceleme için Gusteau’ya gelir. Ancak, Remy’yi öğrendikten sonra hepsi ayrılır. Şimdi Remy, Linguini ve şef Colette’e, eleştirmen Ego da dahil olmak üzere birçok kişi için yemek pişirmek düşmektedir. Bunu başarabilecekler mi?
ÇEVİRMEN
UtkuGARIP
TEST
HEX-TR Games
YAMAYI İNDİR
Detaylar
Henüz detay eklenmemiş.